Tanácsadói támogatás

Úgy érzed, hogy nem tudsz felvenni egy marketingest ?

Nem olyan erős még a vállalkozásod, hogy kitermelj egy online marketing ügynökséget, aki átveszi tőled az online marketing eszköztárak üzemeltetését ?

Kifejezetten kis cégek számára kidolgozott programunk segítségével megfizethető, havi fix rendelkezésre állási összegért és konzultációs díjért tanítunk, segítünk téged.

Így a te tempódban tudunk haladni és végigmegyünk céged online felületein. Együtt elemezzük oldaladat, analitikádat, levonjuk a következtetéseket és elkezdheted a célcsoportod forgalom terelését, erősítheted és tökéletesítheted a social média megjelenésed. Tudatos közösségépítésbe kezdhetsz, követőket gyűjthetsz, tervezetten kommunkálhatsz velük.

Mi pedig ott állunk végig a háttérben, folyamatosan segítünk neked, súgjuk számodra a következő lépéseket.

Mi folyamatosan tanulunk, szemináriumokra, előadásokra, workshopokra járunk, így első kézből szállítjuk neked az újdonságokat, a híreket, az információkat. Személyedre, cégedre szabottan,  több napos képzésekre járás nélkül,  illetve megterhelő képzési összegeket sem kell, hogy megfizess.

Ha kíváncsi vagy mit tudunk cégedből kihozni ha kilépsz velünk a közösségi médiába, akkor keress meg minket, beszélgessünk !