Még nincs weboldalad ?

Klassz, hogy már az első lépések megkezdése előtt ránk találtál !

Először is gratulálunk az ötletedhez és az induló vállalkozásodhoz.

Nagyon sok sikert és – hogy szakmázzunk is kicsit – még több konverziót kívánunk Neked !

Napjainkban sokkal könnyebb online vállalkozást indítani, mint korábban volt, úgy tűnik, hogy néhány bejelentési kötelezettséged van mindössze és már bele is kezdhetsz álmod megvalósításába.

Itt jönnek azok a kérdések, amelyeket érdemes meggondolni, megfontolni.

 • Milyen típusú weboldalra lesz szükséged ? Egy tartalom kezelőre és/vagy egy adatbázist kezelő webshopra?
 • Milyen szoftvert válassz? Ingyenes megoldást választasz, s magad tanulsz, fejlesztesz, kódolsz ? Vagy bérelt szoftvert választanál ? Vagy úgy gondolod, hogy nem akarsz az elképzeléseidnek korlátokat szabni, s egyből egy egyedi fejlesztésű oldalt készíttetnél ? Melyiknek mi az előnye – hátránya ?
 • Ha a fentiekre megvannak a válaszaid, melyik céget válaszd?
 • Saját szerver, ingyenes tárhely vagy tárhely szolgáltatóval szerződnél?
 • Milyen tárhelyről fogod üzemeltetni ? ( Igen, igen, tudjuk, ma már minden tárhely szolgáltató megbízható és most talán úgy gondolod, hogy csak az ár dönt. Akár 99%-os rendelkezésre állást vállalnak ? Az jól hangzik igaz? De számoljunk kicsit. 365 nap 1%-a 3,5 nap. És mi lesz ha mondjuk pont 4 napod lesz hatra a karácsonyi időszakból ? Vagy ha tervezett, fizetős kampányt futtatsz, a forgalom terelésre pénzt, időt áldoztál de a tárhelyeden pont akkor lesz a 3-4 napos szünet?
 • Webshopot nyitsz? Gondolkodtál már az ügyviteli, logisztikai kivitelezésen ? Számlázó program, készlet kezelő program . . .Manuális feldolgozáson és munkatársi segítségben vagy integráción, autómatizáláson gondolkodsz?
 • Ki fogja megtervezni az oldalad ? Te magad csinálod vagy csináltatod ? Webergonómiai tervek ? AB tesztek ? Arculatot ki fogja megtervezni ? Grafikusod van ? Gyári fotóid vannak vagy saját fotókat fogsz használni ? Netán stock fotókat fogsz keresni?
 • Ászf. Tudod, hogy miknek kell megfelelj? Meg tudod írni a szerződést vagy ügyvédi segítséget kérsz ? Milyen kormányrendeleteknek kell megfelelj ? Azt ugye tudod, hogy nem ildomos valaki másét lemásolni, hiszen pillanatokon belül egy kellemetlen pert varrhatnak a nyakadba.
 • Adatvédelem. Adatvédelmi szabályzat, adatvédelmi nyilatkozat, adatvédelmi engedélyszám…. Ezek elkészítéséhez, megszerzéséhez már egészen pontosan kell tudnod, hogy milyen adatgyűjtéseket tervezel az oldaladon. Csak a vásárlók adatait tárolod vagy elkezded az érdeklődőket gyűjteni, hogy később ajánlatokat küldhess nekik. Milyen adatokat ? Milyen célból ? Miként tárolod ?
 • Mérés. Tudod, hogy céged eredményességének javításához elengedhetetlen lesz, hogy mérj. Mident. Kik a látogatóid, mi iránt érdeklődnek, mikor jönnek az oldalra, mivel vonzottad őket az oldaladra, mit néznek az oldaladon és mi az, amitől sokan és gyorsan elfordulnak. Ugye látod, érzed Te is, hogy ha ezeket az információkat megtudod, fejleszteni, javítani tudsz az oldaladon.

Ha a fenti kérdésekre már mind megvan a válaszod, akkor Te nagyon szuperül felkészült vagy, gratulálunk. Esetleg mindent magad fogsz csinálni ? Ehhez is sok erőt, kitartást és szerencsét kívánunk Neked. Rengeteg tanulni és tennivaló vár rád de nagyon érdekes és értékes útra fogsz lépni.

Ha úgy gondolod, hogy Te ezt a terhet, kockázatot inkább nem vennéd a nyakadba. Tanulás, utánajárás és tanulópénzek megfizetése helyett inkább a vállalkozásod más irányú, pl. termékfejlesztésére koncentrálsz, akkor pedig van számodra egy ajánlatunk.

Első perctől kezdve fogjuk a kezed. Lépésről – lépésre vezetünk téged, elmondjuk mire figyelj, milyen buktatók lehetnek. Több, mint 10 évnyi tapasztalatunk van online területen. El tudod képzelni mennyi bakin vagyunk túl? Segíthetünk, hogy Neked már nem kelljen megfizetned a tanulópénzt.

Most biztosan azt kérdezed, hogy jó-jó de mibe kerül ez neked ?
Nyilván mielőtt ajánlatot adnánk, nekünk is látnunk kell, hogy pontosan miről van szó annyit azonban biztosan mondhatunk, hogy kevesebb, mint a felébe, mintha egy online marketinges kollégát alkalmaznál a cégedbe. Ezért mi folyamatosan fogjuk a kezed, segítünk, hogy vállalkozásod egy online pénztermelő gépezetté váljon. Mi folyamatosan képezzük magunkat, s hozzuk neked a legfrissebb változásokat, trendeket, eszközöket. Mit is jelent ez a gyakorlatban ?
Például:

 • Megkímélünk attól, hogy neked kelljen Searchmetrics Ranking faktorokat tanulmányoznod, pedig hasznos 😉 Az abban rejlő hasznos tudnivalókat mi majd hétköznapi nyelven elmondjuk neked, s építő javaslatokat adunk.
 • Panda, Kolibri . . . mond neked valamit ? Azon kívül, hogy állat nevek, a google algoritmusai, melyek sokaknak okoztak már a múltban fejfájást.Hogy a következő neked ne okozzon, mi figyeljük helyetted a legfrissebb keresőoptimalizálási trendeket, “szabályokat”, s hozzuk neked a javaslatokat.

Így Neked marad időd arra, amihez a legjobban értesz és amit a legjobban szeretsz, az online marketinget pedig nyugodtan ránk bízhatod. Kattints ide és elmondjuk, hogyan tudunk Neked ebben segíteni !

 

2017-ben mi nem tétlenkedtünk 🙂

Az elmúlt hónapokban ezeket a WordPress webshopokat adtuk át:
    

Az elmúlt hónapokban átadott WordPress weboldalaink (Tartalomkezelők, blogok)