Keztyüs Marianna

Keztyüs Marianna
online marketing tanácsadó

Mariann több, mint 12 éve van jelen az internetes vállalkozások területén.
Iskolai tanulmányait külkereskedelmi szakon végezte, továbbá vállalkozó családban nőtt fel. Adott volt, hogy az internet hazai megjelenését követően hamarosan /2005/ e-kereskedelmi tevékenységbe kezdett. A saját bőrén tapasztalta meg az internetes vállalkozások tömeges megjelenését, növekedését, s nagyon sok webes cég bukását. Internetes cég tulajdonosaként érte őt a nagy gazdasági válság, szembetalálkozott a hazai e-kereskedelmi piacra érkező tőke okozta verseny erősödésével, a nemzetközi e-kereskedelmi óriások hazai piacra lépésével.

Cégének túlélése, majd fejlődése érdekében először autodidakta módon az online marketing eszköztárak feltérképezésébe, kipróbálásába kezdett. 2014-ben elvégezte az Online Marketing Akadémia átfogó Online Marketing Menedzser képzését, tavaly pedig sikeres Google Partners – Google Adwords Fundamentals vizsgát tett. Online marketing területen ismereteit azóta is hazai és külföldi szemináriumokon, workshopokon folyamatosan frissíti, a trendeket napra készen követi.

Ma is több saját online jelenléttel rendelkező aktív vállalkozása van játék kereskedelem, prémium brand webkatalógus, ingatlan bérbeadás területén.

2013 óta több vállalkozásnak segített már a webre lépni. 1,5 évig projekt menedzsere volt egy 0-ról induló, majd komplett ügyviteli és logisztikai rendszerrel rendelkező B2B és B2C online áruház felépítésének. Szolgáltató és kereskedelmi cégek számára számos weboldalt és elemzést készített, tanácsadóként jelenleg is folyamatosan segíti munkájukat. Több kis és középvállalkozás Google Adwords kampányait jelenleg is személyesen menedzseli.

Meggyőződése, hogy ami “jó az embernek, az jó a gépnek is”. A merketing eszközök tervezett, szinergiában való használatában hisz.

Az e-vendoron partnereként ezekben a témákban segít neked:

  • Kereső optimalizálás (SEO),

  • Google Adwords kampány menedzsment

  • Google Analytics eredmények elemzése, értelmezése

  • Könnyen kezelhető, tartalmas weboldal tervezése

  • WordPress oldal (portál/blog/tartalomkezelő) tervezése, kialakítása

  • Weboldal elemzések (webergonómia, seo, stb …)

  • Éves online marketing tervek készítése